Personal Coaching


Manôn van de Kerkhof
De Vliegerstraat 3
1816 KD Alkmaar

Mob: 06 - 50 65 22 48

info@manonvandekerkhof.nl

Schitteren in de schijnwerper

Tijdens een presentatie staat u in de schijnwerper. U staat letterlijk lijnrecht tegenover het publiek. Als enkeling tegenover de groep. Voor velen onder ons is het toespreken van een groep een enorm stressvolle gebeurtenis. We willen niet uit de groep vallen en falen onder toeziend oog van publiek.

Om niet te falen is een goede voorbereiding van uw presentatie essentieel! Hier gaat het veelal fout. Men denkt vaak dat de voorbereiding gelijk staat aan het maken van Power Point dia's met daarop de tekst die u wilt overbrengen. Daarna is het dan een kwestie van de PP "doen" voor het publiek. Gevolg: een publiek dat vecht tegen de verveling en onrustig wordt. Vervolgens wilt u zo spoedig mogelijk uw presentatie afronden, waardoor u wellicht sneller gaat spreken wat ten koste gaat van de spraakverstaanbaarheid en een rustige adem.

Herkenbaar? Mooi. Zo gaat u het nooit meer doen! Nu kunt u leren hoe u de voorbereiding anders kunt doen; op welke wijze u de technieken wél goed kunt gebruiken en hoe u stem en ademhaling kunt beheersen. Kortom u leert in deze workshop hoe u die ontspannen en goede presenator kunt worden! Wij laten u schitteren in de schijnwerper.

Trainingstijden: 09.00 - 17.00 uur

Aanmelden voor de training kan telefonisch of door middel van een email aan info@manonvandekerkhof.nl. Hierna ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging.

  Ontwerp © Nuances